Aktiviteter

Aktviteter

RUFS er et sted hvor du skal bo i en periode i livet ditt. Selv om dette ikke er ditt opprinnelige hjem med egen familie, skal vi sammen forsøke å leve som en «familie» hvor vi må forholde oss til hverandre på en god måte. Man utvikler vennskap, kanskje man i perioder blir uvenner med hverandre, men vi lærer av dette og alle har et ansvar for å gjøre sitt beste ut av situasjonen. Dette er noe som vi stadig må minne hverandre på, både de voksne og du som beboer.

Vi skal leve mest mulig som en «familie». Det vil si at vi foretar oss det samme som man gjør i vanlige hjem. Vi lager mat sammen, ser på tv, spiller forskjellige spill, drar på kafeer, reiser på turer, hører på musikk etc. Vi skal også holde hus og orden i hjemmet. Alle får sitt ansvar og områder man skal holde orden på.

Vi oppfordrer deg til å være delaktige i det som skjer utafor RUFS. Dette kan være det å møte venner, delta på organiserte trening- eller andre hobby relaterte aktiviteter.

Vi som arbeider på RUFS har ofte egne interesser som vi ønsker å invitere deg med på. Noen av oss kjører motocross, noen driver med dykking og fjellklatring, mange trener og noen spiller i band. Det er mye vi kan finne på hvis man er åpne for det.

Motorsporttiltaket:

«Motorsport gir en økt opplevelse av trivsel og mestring hos ungdommene som bor på Rufs»

– Odd Arne Moen

Les mer om motorsporttiltaket vårt her!